INGREDIENSER
8cl Aperol
12cl Prosecco
4cl. Pellegrino
GLAS
Spritzglas med sugerør
IS
6 isterninger
GARNISH
1 Appelsinskive
HOW-TO
Hæld isterninger i glasset. Hæld Aperol i, og top op med Prosecco og Pellegrino. Put appelsin skive i.
INGREDIENSER
2cl. Råstoff Jordbær Rhubarb
2cl. Vodka
2cl. Limesaft
Lemon sodavand
GLAS
Drinksglas med sugerør
IS
Knust is
GARNISH
1 Limeskive
HOW-TO
Hæld Råstoff, voda og limesaft i glas. Top op med knust is og lemon sodavand. Pynt med limeskive.
INGREDIENSER
1 spsk. Skovbær (fra lille fryser under baren)
2 cl. Jordbærsirup
2tsk. rørsukker
Danskvand
GLAS
Drinksglas med sugerør
IS
Knust is
GARNISH
Ingen
HOW-TO
Put skovbær, rørsukker og jordbærsirup i glasset. Muddle det hele godt sammen. Top op med knust is. Rør det hele godt sammen med barske. Top op med danskvand.
INGREDIENSER
6cl. Isle of Møn Slåen gin
2cl. Limesaft
Fuglsang Ginger beer
GLAS
Spritzglas
IS
4 isterninger
GARNISH
Limeskive
HOW-TO
Hæld isterninger i glas. Hæld Gin og limesaft i, og top op med Ginger beer. Pynt med limeskive
INGREDIENSER
1 tyk skive Lime
1 tyk skive Citron
1 tyk skive appelsin
2tsk. rørsukker
1cl. sukkersirup
Ginger beer
GLAS
Drinksglas med sugerør
IS
Knust is
GARNISH
Ingen
HOW-TO
Hæld citrusskiver i sammen med rørsukker og sukkersirup. Muddle, så alt citrussaften kommer ud. Top op med knust is. Rør det hele igennem med barske. Top op med Ginger beer.
INGREDIENSER
4cl. Vodka
2cl. Cointreau
2cl. limesaft
2cl Tranebærjuice
GLAS
Martiniglas
IS
ingen
GARNISH
1 Limeskive
HOW-TO
Hæld alle ingredienser i shaker med 4-5 isterninger. Shake indtil det er dejlig koldt. Strain. nu ned i martiniglas. Pynt med limeskive
INGREDIENSER
5cl. Gosling’s Rom
2cl. Limesaft
Ginger beer
GLAS
Drinksglas med sugerør
IS
3 isterninger
GARNISH
2 Limeskiver
HOW-TO
Hæld isterninger i glasset. Hæld limesaft i. Top op med ginger beer op til 3-4 cm fra kanten af glasset. Hæld nu Rom i henover en barske, så den flyder ovenpå. Pynt med limeskiver.
INGREDIENSER
7cl. Beefeater gin
2cl. Tør vermouth (Noilly Prat)
GLAS
Martiniglas
IS
Ingen
GARNISH
Citronskræl. 3 grønne oliven.
HOW-TO
Hæld alle ingredienser i shaker med is. Shake indtil RIGTIG kold. Strain ned i glas. Pynt med citronskræl og oliven
INGREDIENSER
4cl. Vodka
4cl. Kailua
1 dbl. espresso
0,5cl sukkersirup
GLAS
Martiniglas
IS
ingen
GARNISH
3 kaffebønner
HOW-TO
Hæld alle ingredienser i shaker med 4-5 isterninger. Shake indtil det er dejlig koldt. Strain. nu ned i martiniglas. Pynt med kaffebønner
INGREDIENSER
1stk. dbl. espresso i en kande
14cl. tonic
4cl. Amaro Montenegro likør
GLAS
Spritzglas med sugerør
IS
4 isterninger
GARNISH
1 Appelsinskive
HOW-TO
Hæld isterninger i glasset. Hæld nu tonic og Amaro likør i. Hæld nu ganske langsomt espresso i, så den ligesom flyder ovenpå. Put appelsin skive i.
INGREDIENSER
4cl vodka
6cl. appelsinjuice
6cl. rød sodavand
GLAS
Højt drinksglas med sugerør
IS
4-5 isterninger
GARNISH
appelsinskive
HOW-TO
Hæld vodka og appelsinjuice i glasset med isterninger og rør rundt. Hæld nu med forsigtighed rød sodavand i drinken, så den røde farve holder sig øverst og den gule farve bliver i bunden
INGREDIENSER
3cl. Beefeater gin
1,5cl. Citronsaft
1,5cl.Sukkersirup
Prosecco
GLAS
Champagneglas
IS
ingen
GARNISH
Citronskræl
HOW-TO
Hæld Gin, sirup og citronsaft i shaker. Shake med is, og strain ned i glas. Top op med Prosecco og pynt med citronskræl
INGREDIENSER
6cl. Tanqueray 0% gin
Tonic vand
GLAS
Drinksglas
IS
3 isterninger
GARNISH
2 citronskiver
HOW-TO
Hæld “Gin” i glasset med 3 isterninger. Top op med tonicvand. Smid 2 citronskiver i.
INGREDIENSER
4cl. Beefeater gin
2cl. Passionsfrugt sirup
2cl.Limesaft
Lemonsodavand
GLAS
Drinksglas med sugerør
IS
Knust is
GARNISH
Limeskive
HOW-TO
Hæld Gin, sirup og limesaft i glas. Top op med knust is og lemonsodavand. pynt med limeskive.
INGREDIENSER
2 tykke skiver Lime
2 cl. Hyldeblomstsirup
2tk. rørsukker
8 Mynteblade
2stk. agurkesiver
Ginger beer
GLAS
Drinksglas med sugerør
IS
Knust is
GARNISH
Ingen
HOW-TO
Put limeskiver, rørsukker og hyldeblomstsirup i glasset. Muddle så limesaften kommer ud. Tag mynteblade og gi’ dem et ordentligt klap og put i glas. Put nu agurkestrimler i og top op med knust is. Tag barske og rør det hele godt sammen. Top op med Ginger beer.
INGREDIENSER
6cl. Tanqueray 0% Gin
2cl. Passionsfrugtsirup
2cl. Limesaft
Lemon sodavand
GLAS
Drinksglas med sugerør
IS
Knust is
GARNISH
1 limeskive
HOW-TO
Hæld alle ingredienser i glasset med kunst is. Top op med lemon sodavand. Pynt med limeskive.
INGREDIENSER
Færdigblandet HUGO SPRITZ fra køleskabet
GLAS
Spritzglas med sugerør
IS
4 isterninger
GARNISH
Dusk mynte, 4 skiver lime
HOW-TO
Fyld glasset med isterninger. Hæld spritz i, og pynt med mynte og limeskiver.
INGREDIENSER
8cl. Råstoff Pineapple
flødeskum
Sprite eller faxe kondi
GLAS
Drinksglas med sugerør
IS
1 isterning
GARNISH
ingen
HOW-TO
Hæld råstoff i shaker med is. Spray lidt flødeskum oveni. Shake it! Strain nu ned i glas – top-op med Sprite eller Faxe Kondi.
INGREDIENSER
6cl Limoncello likør
12cl Prosecco
4cl. Pellegrino
GLAS
Spritzglas med sugerør
IS
6 isterninger
GARNISH
2 skiver citron. 1 dusk mynte
HOW-TO
Hæld isterninger i glasset. Hæld Limoncello i, og top op med Prosecco og Pellegrino. Put citronskiver i, og pynt med mynte.
INGREDIENSER
4cl. Mørk Havana rom
4cl. Fredriksdal kirsebærlikør
Coca Cola
GLAS
Højt drinlksglas med sugerør
IS
4 isterninger
GARNISH
4 Limeskiver
HOW-TO
Hæld rom og likør glasset. Top op med Cola. Pynt med limeskiver.
INGREDIENSER
4cl. Hvid Havana rom
1/2 Lime I skiver
2cl. Mojito sirup
3 tsk. rørsukker
8 blad Mynte
Pellegrino
GLAS
Drinksglas med sugerør
IS
Knust is (meget)
GARNISH
ingen
HOW-TO
Hæld limeskiver, rørsukker og sirup i glasset. Muddle det godt sammen. Tag mynten og gi’ den et ordentligt dask inden det kommer i glasset. Fyld knust is i, og bland det hele med en barske. Hæld nu rom i og top op med pellegrino. VIGTIGT! Smag altid på den inden den serveres.
INGREDIENSER
6cl. Vodka
2cl. Limesaft
Ginger Beer
GLAS
Højt drinksglas
IS
4 isterninger
GARNISH
4 Limeskiver og en dusk mynte
HOW-TO
Fyld glasset med is. Hæld nu vodka og limesaft i – top-op med ginger beer. Put limeskiver I og rør rundt med en barske. Pynt med mynte
INGREDIENSER
3cl Tequila
3cl Aperol
3cl. Gul Chartreuse
3cl. Limesaft
GLAS
Tumblerglas
IS
1 isterning
GARNISH
ingen
HOW-TO
Hæld alle ingredienser i shaker. Shake med is til den er dejlig kold. Strain ned i glas.
INGREDIENSER
3cl. Beefeater gin
3cl. Campari
4cl.Rød Vermouth (PUNT e’MES)
4 dråber Angostura Orange bitters
GLAS
Tumblerglas
IS
1 isterning
GARNISH
Appelsinskræl
HOW-TO
Hæld alle ingredienser i en shaker med 4-5 isterninger. Rør rundt med en barske indtil væsken er dejlig kold. Strain nu ned i glas med 1 isterning i. Pynt med appelsinskræl.
INGREDIENSER
6cl. Buffalo Trace bourbon
2cl. Sukkersirup
4 dråber Angostura Orange bitters
4 dråber Angostura bitters
1 Appelsinskræl
GLAS
Tumblerglas
IS
4 isterninger
GARNISH
1 Appelsinskræl
HOW-TO
Fyld nogle isterninger i den ene halvdel af en shaker. Hæld alle ingredienser i. Rør rundt med en barske, indtil væsken er godt kold – strain nu ned temblerglasset med de 4 isterninger. Tag appelsinskræl og gnid på kanten af glasset og herefter læg den ned i glasset.
INGREDIENSER
6cl Tequila
1,5cl Limesaft
12cl. Thomas Henry Pink Grape soda
knivspids salt
GLAS
Højt drinksglas
IS
4-6 isterninger
GARNISH
1 skive Limefrugt
HOW-TO
Hæld isterninger i glasset. Hæld Tequila, limesaft og salt i glasset – top op med pink grape soda. Rør rundt med en lang barske for at blande det hele. Garnish med limeskive.
INGREDIENSER
3cl. Vodka
2cl. Citronsaft
3cl. Passionsfrugtsirup
Prosecco
GLAS
Martiniglas
IS
ingen
GARNISH
1 citronskive
HOW-TO
Hæld alle ingredienser i shaker med 4-5 isterninger. Shake indtil det er dejlig koldt. Strain. nu ned i martiniglas. Top-op med Prosecco. Pynt med cirtronskive.
INGREDIENSER
4cl. Hvid Havana rom
2cl. Citronsaft
2cl. Kokossirup
10cl. Ananasjuice
3 isterninger
GLAS
Spritzglas
IS
Ingen
GARNISH
Citronskive
HOW-TO
Hæld alt op i blender. Blend, indtil isterningerne er opløst. Hæld op i glas, og pynt med citronskive.
INGREDIENSER
2cl Gin
2cl Aperol
2cl. Hyldeblomstlikør
10cl. Prosecco
6cl. Thomas Henry Pink Grape sodavand
GLAS
Spritzglas med sugerør
IS
6 isterninger
GARNISH
1 skive grapefrugt
HOW-TO
Hæld isterninger i glasset. Hæld Gin, Aperol og hyldeblomstlikør i, og top op med prosecco og pink grape soda. Læg grapefrugtskive i.
INGREDIENSER
4cl. Beefeater gin
3cl. Manzanilla sherry
1,5cl.Citronsaft
2cl. rabarbersirup
Adelhardt rabarbermost
GLAS
Drinksglas med sugerør
IS
Knust is
GARNISH
Dusk mynte
HOW-TO
Hæld Gin, sherry, sirup og citronsaft i shaker. Shake med is, og strain ned i glas. Top op med knust is og Rabarbermost. Pynt med mynte
INGREDIENSER
2cl. Grenadine sirup
1cl. Limesaft
Ginger Ale
GLAS
Højt Drinksglas med sugerør
IS
4 isterninger
GARNISH
2 Marashino kirsebær
HOW-TO
Put isterninger is glasset. Hæld Grenadine sirup og limesaft i. Top op med Ginger Ale. Pynt med kirsebær.
INGREDIENSER
6cl Tequila infuseret med agurk og jalapeno (Står bagved den brune tequila)
3cl Limesaft
2cl. Cointreau
salt
GLAS
Tumblerglas
IS
Knust is
GARNISH
2 skiver agurk
HOW-TO
Hæld alle ingredienser i shaker med is – shake indtil dejlig koldt. Fugt kanten på glasset med en skive lime og dyp nu glasset i salt. Fyld glasset med knust is og strain nu væsken ned i glasset. Smid et par skiver agurk i.
INGREDIENSER
4cl. Bulleit 95 Rye Whiskey
2cl. Hyldeblomst likør
0,5cl Sukkersirup
2cl. Citronsaft
3cl. Adelhardt æblemost
Prosecco
GLAS
Tumblerglas
IS
3 isterninger
GARNISH
3-4 æbletern
HOW-TO
Hæld alle ingredienser i shaker med is og shake indtil dejlig koldt. Strain nu ned I tumblerglas med friske isterninger. Top-op med Prosecco. Pynt med æbletern.
INGREDIENSER
4cl. Hvid Havana rom
4cl. Limesaft
4cl. Jordbærsirup
8 frosne jordbær
3 isterninger
GLAS
Daiquiriglas med kort tykt sugerør
IS
Ingen
GARNISH
Limeskive
HOW-TO
Hæld alt op i blender. Blend, indtil isterningerne er opløst, og man kan hælde af blenderen. Pynt med limeskive
INGREDIENSER
6cl. Beefeater gin
3cl. Citronsaft
2cl.Sukkersirup
Pellegrino
GLAS
Højt drinksglas
IS
4 isterninger
GARNISH
Citronhjul og Maraschino kirsebær
HOW-TO
Hæld Gin, sirup og citronsaft i glas. Top op med isterninger og pellegrino. Rør rundt med barske, og pynt med citron og kirsebær.
INGREDIENSER
6cl. Buffalo Trace bourbon
2cl. Sukkersirup
2cl Citronsaft
2cl. Æggehvide
4-6 dråber Angostura bitters
GLAS
Tumblerglas
IS
3 isterninger
GARNISH
Angostura bitters (4-6 dråber)
HOW-TO
Hæld alle ingredienser i shaker uden is (undtagen angostura). Shake nu i 20-30sek. Put is I shaker, og shake igen, til det er koldt. Strain nu ned I tumblerglas med friske isterninger. Pynt med 4-6 dråber Angostura bitters.
INGREDIENSER
4cl. Vodka
4cl. Kailua
8cl Sødmælk
GLAS
Drinksglas
IS
2 isterninger
GARNISH
3 kaffebønner
HOW-TO
Put isterninger I glas, hæld Kailua i. Hæld vodka og mælk i shaker. Shake først uden is, og derefter med is. Strain langsomt ned i drinksglas, så det ligesom lægger sig ovenpå Kahluaen. Pynt med kaffebønner.