INGREDIENSER

8cl Aperol

12cl Prosecco

4cl. Pellegrino

GLAS

Spritzglas med sugerør

IS

6 isterninger

GARNISH

1 Appelsinskive

HOW-TO

Hæld isterninger i glasset. Hæld Aperol i, og top op med Prosecco og Pellegrino. Put appelsin skive i.

INGREDIENSER

2cl. Råstoff Jordbær Rhubarb

2cl. Vodka

2cl. Limesaft

Lemon sodavand

GLAS

Drinksglas med sugerør

IS

Knust is

GARNISH

1 Limeskive

HOW-TO

Hæld Råstoff, voda og limesaft i glas. Top op med knust is og lemon sodavand. Pynt med limeskive.

INGREDIENSER

1 spsk. Skovbær (fra lille fryser under baren)

2 cl. Jordbærsirup

2tsk. rørsukker

Danskvand

GLAS

Drinksglas med sugerør

IS

Knust is

GARNISH

Ingen

HOW-TO

Put skovbær, rørsukker og jordbærsirup i glasset. Muddle det hele godt sammen. Top op med knust is. Rør det hele godt sammen med barske. Top op med danskvand.

INGREDIENSER

6cl. Isle of Møn Slåen gin

2cl. Limesaft

Fuglsang Ginger beer

GLAS

Spritzglas 

IS

4 isterninger

GARNISH

Limeskive

HOW-TO

Hæld isterninger i glas. Hæld Gin og limesaft i, og top op med Ginger beer. Pynt med limeskive

INGREDIENSER

1 tyk skive Lime

1 tyk skive Citron

1 tyk skive appelsin

2tsk. rørsukker

1cl. sukkersirup

Ginger beer

 

GLAS

Drinksglas med sugerør

IS

Knust is

GARNISH

Ingen

HOW-TO

Hæld citrusskiver i sammen med rørsukker og sukkersirup. Muddle, så alt citrussaften kommer ud. Top op med knust is. Rør det hele igennem med barske. Top op med Ginger beer.

INGREDIENSER

4cl. Vodka

2cl. Cointreau

2cl. limesaft

2cl Tranebærjuice

GLAS

Martiniglas

IS

ingen

GARNISH

1 Limeskive

HOW-TO

Hæld alle ingredienser i shaker med 4-5 isterninger. Shake indtil det er dejlig koldt. Strain. nu ned i martiniglas. Pynt med limeskive

INGREDIENSER

5cl. Gosling’s Rom

2cl. Limesaft

Ginger beer

GLAS

Drinksglas med sugerør

IS

3 isterninger

GARNISH

2 Limeskiver

HOW-TO

Hæld isterninger i glasset. Hæld limesaft i. Top op med ginger beer op til 3-4 cm fra kanten af glasset. Hæld nu Rom i henover en barske, så den flyder ovenpå. Pynt med limeskiver.

INGREDIENSER

7cl. Beefeater gin

2cl. Tør vermouth (Noilly Prat)

GLAS

Martiniglas 

IS

Ingen

GARNISH

Citronskræl. 3 grønne oliven.

HOW-TO

Hæld alle ingredienser i shaker med is. Shake indtil RIGTIG kold. Strain ned i glas. Pynt med citronskræl og oliven

INGREDIENSER

4cl. Vodka

4cl. Kailua

1 dbl. espresso

0,5cl sukkersirup

GLAS

Martiniglas

IS

ingen

GARNISH

3 kaffebønner

HOW-TO

Hæld alle ingredienser i shaker med 4-5 isterninger. Shake indtil det er dejlig koldt. Strain. nu ned i martiniglas. Pynt med kaffebønner

INGREDIENSER

1stk. dbl. espresso i en kande

14cl. tonic

4cl. Amaro Montenegro likør

GLAS

Spritzglas med sugerør

IS

4 isterninger

GARNISH

1 Appelsinskive

HOW-TO

Hæld isterninger i glasset. Hæld nu tonic og Amaro likør i. Hæld nu ganske langsomt espresso i, så den ligesom flyder ovenpå. Put appelsin skive i.

INGREDIENSER

4cl vodka

6cl. appelsinjuice

6cl. rød sodavand

GLAS

Højt drinksglas med sugerør

IS

4-5 isterninger

GARNISH

appelsinskive

HOW-TO

Hæld vodka og appelsinjuice i glasset med isterninger og rør rundt. Hæld nu med forsigtighed rød sodavand i drinken, så den røde farve holder sig øverst og den gule farve bliver i bunden

INGREDIENSER

3cl. Beefeater gin

1,5cl. Citronsaft

1,5cl.Sukkersirup

Prosecco

GLAS

Champagneglas

IS

ingen

GARNISH

Citronskræl

HOW-TO

Hæld Gin, sirup og citronsaft i shaker. Shake med is, og strain ned i glas. Top op med Prosecco og pynt med citronskræl

INGREDIENSER

6cl. Tanqueray 0% gin

Tonic vand

GLAS

Drinksglas

IS

3 isterninger

GARNISH

2 citronskiver

HOW-TO

Hæld “Gin” i glasset med 3 isterninger. Top op med tonicvand. Smid 2 citronskiver i.

INGREDIENSER

4cl. Beefeater gin

2cl. Passionsfrugt sirup

2cl.Limesaft

Lemonsodavand

GLAS

Drinksglas med sugerør

IS

Knust is

GARNISH

Limeskive

HOW-TO

Hæld Gin, sirup og limesaft i glas. Top op med knust is og lemonsodavand. pynt med limeskive.

INGREDIENSER

2 tykke skiver Lime

2 cl. Hyldeblomstsirup

2tk. rørsukker

8 Mynteblade

2stk. agurkesiver

Ginger beer

GLAS

Drinksglas med sugerør

IS

Knust is

GARNISH

Ingen

HOW-TO

Put limeskiver, rørsukker og hyldeblomstsirup i glasset. Muddle så limesaften kommer ud. Tag mynteblade og gi’ dem et ordentligt klap og put i glas. Put nu agurkestrimler i og top op med knust is. Tag barske og rør det hele godt sammen. Top op med Ginger beer.

INGREDIENSER

6cl. Tanqueray 0% Gin

2cl. Passionsfrugtsirup

2cl. Limesaft

Lemon sodavand

GLAS

Drinksglas med sugerør

IS

Knust is

GARNISH

1 limeskive

HOW-TO

Hæld alle ingredienser i glasset med kunst is. Top op med lemon sodavand. Pynt med limeskive.

INGREDIENSER

Færdigblandet HUGO SPRITZ fra køleskabet

GLAS

Spritzglas med sugerør

IS

4 isterninger

GARNISH

Dusk mynte, 4 skiver lime

HOW-TO

Fyld glasset med isterninger. Hæld spritz i, og pynt med mynte og limeskiver. 

INGREDIENSER

8cl. Råstoff Pineapple

flødeskum

Sprite eller faxe kondi

GLAS

Drinksglas med sugerør

IS

1 isterning

GARNISH

ingen

HOW-TO

Hæld råstoff i shaker med is. Spray lidt flødeskum oveni. Shake it! Strain nu ned i glas – top-op med Sprite eller Faxe Kondi.

INGREDIENSER

6cl Limoncello likør

12cl Prosecco

4cl. Pellegrino

GLAS

Spritzglas med sugerør

IS

6 isterninger

GARNISH

2 skiver citron. 1 dusk mynte

HOW-TO

Hæld isterninger i glasset. Hæld Limoncello i, og top op med Prosecco og Pellegrino. Put citronskiver i, og pynt med mynte.

INGREDIENSER

4cl. Mørk Havana rom

4cl. Fredriksdal kirsebærlikør

Coca Cola

GLAS

Højt drinlksglas med sugerør

IS

4 isterninger

GARNISH

4 Limeskiver

HOW-TO

Hæld rom og likør glasset. Top op med Cola. Pynt med limeskiver.

INGREDIENSER

4cl. Hvid Havana rom

1/2 Lime I skiver

2cl. Mojito sirup

3 tsk. rørsukker

8 blad Mynte

Pellegrino

GLAS

Drinksglas med sugerør

IS

Knust is (meget)

GARNISH

ingen

HOW-TO

Hæld limeskiver, rørsukker og sirup i glasset. Muddle det godt sammen. Tag mynten og gi’ den et ordentligt dask inden det kommer i glasset. Fyld knust is i, og bland det hele med en barske. Hæld nu rom i og top op med pellegrino. VIGTIGT! Smag altid på den inden den serveres.

INGREDIENSER

6cl. Vodka

2cl. Limesaft

Ginger Beer

GLAS

Højt drinksglas

IS

4 isterninger

GARNISH

4 Limeskiver og en dusk mynte

HOW-TO

Fyld glasset med is. Hæld nu vodka og limesaft i – top-op med ginger beer. Put limeskiver I og rør rundt med en barske. Pynt med mynte

INGREDIENSER

3cl Tequila

3cl Aperol

3cl. Gul Chartreuse

3cl. Limesaft

GLAS

Tumblerglas

IS

1 isterning

GARNISH

ingen

HOW-TO

Hæld alle ingredienser i shaker. Shake med is til den er dejlig kold. Strain ned i glas.

INGREDIENSER

3cl. Beefeater gin

3cl. Campari

4cl.Rød Vermouth (PUNT e’MES)

4 dråber Angostura Orange bitters

GLAS

Tumblerglas

IS

1 isterning

GARNISH

Appelsinskræl

HOW-TO

Hæld alle ingredienser i en shaker med 4-5 isterninger. Rør rundt med en barske indtil væsken er dejlig kold. Strain nu ned i glas med 1 isterning i. Pynt med appelsinskræl.

INGREDIENSER

6cl. Buffalo Trace bourbon

2cl. Sukkersirup

4 dråber Angostura Orange bitters

4 dråber Angostura bitters

1 Appelsinskræl

GLAS

Tumblerglas

IS

4 isterninger

GARNISH

1 Appelsinskræl

HOW-TO

Fyld nogle isterninger i den ene halvdel af en shaker. Hæld alle ingredienser i. Rør rundt med en barske, indtil væsken er godt kold – strain nu ned temblerglasset med de 4 isterninger. Tag appelsinskræl og gnid på kanten af glasset og herefter læg den ned i glasset.

INGREDIENSER

6cl Tequila

1,5cl Limesaft

12cl. Thomas Henry Pink Grape soda

knivspids salt

GLAS

Højt drinksglas

IS

4-6 isterninger

GARNISH

1 skive Limefrugt

HOW-TO

Hæld isterninger i glasset. Hæld Tequila, limesaft og salt i glasset – top op med pink grape soda. Rør rundt med en lang barske for at blande det hele. Garnish med limeskive.

INGREDIENSER

3cl. Vodka

2cl. Citronsaft

3cl. Passionsfrugtsirup

Prosecco

GLAS

Martiniglas

IS

ingen

GARNISH

1 citronskive

HOW-TO

Hæld alle ingredienser i shaker med 4-5 isterninger. Shake indtil det er dejlig koldt. Strain. nu ned i martiniglas. Top-op med Prosecco. Pynt med cirtronskive.

INGREDIENSER

4cl. Hvid Havana rom

2cl. Citronsaft

2cl. Kokossirup

10cl. Ananasjuice

3 isterninger

GLAS

Spritzglas

IS

Ingen

GARNISH

Citronskive

HOW-TO

Hæld alt op i blender. Blend, indtil isterningerne er opløst. Hæld op i glas, og pynt med citronskive.

INGREDIENSER

2cl Gin

2cl Aperol

2cl. Hyldeblomstlikør

10cl. Prosecco

6cl. Thomas Henry Pink Grape sodavand

GLAS

Spritzglas med sugerør

IS

6 isterninger

GARNISH

1 skive grapefrugt

HOW-TO

Hæld isterninger i glasset. Hæld Gin, Aperol og hyldeblomstlikør i, og top op med prosecco og pink grape soda. Læg grapefrugtskive i.

INGREDIENSER

4cl. Beefeater gin

3cl. Manzanilla sherry

1,5cl.Citronsaft

2cl. rabarbersirup

Adelhardt rabarbermost

GLAS

Drinksglas med sugerør

IS

Knust is

GARNISH

Dusk mynte

HOW-TO

Hæld Gin, sherry, sirup og citronsaft i shaker. Shake med is, og strain ned i glas. Top op med knust is og Rabarbermost. Pynt med mynte

INGREDIENSER

2cl. Grenadine sirup

1cl. Limesaft

Ginger Ale

GLAS

Højt Drinksglas med sugerør

IS

4 isterninger

GARNISH

2 Marashino kirsebær

HOW-TO

Put isterninger is glasset. Hæld Grenadine sirup og limesaft i. Top op med Ginger Ale. Pynt med kirsebær.

INGREDIENSER

6cl Tequila infuseret med agurk og jalapeno (Står bagved den brune tequila)

3cl Limesaft

2cl. Cointreau

salt

GLAS

Tumblerglas

IS

Knust is

GARNISH

2 skiver agurk

HOW-TO

Hæld alle ingredienser i shaker med is – shake indtil dejlig koldt. Fugt kanten på glasset med en skive lime og dyp nu glasset i salt. Fyld glasset med knust is og strain nu væsken ned i glasset. Smid et par skiver agurk i.

INGREDIENSER

4cl. Bulleit 95 Rye Whiskey

2cl. Hyldeblomst likør

0,5cl Sukkersirup

2cl. Citronsaft

3cl. Adelhardt æblemost

Prosecco

GLAS

Tumblerglas

IS

3 isterninger

GARNISH

3-4 æbletern

HOW-TO

Hæld alle ingredienser i shaker med is og shake indtil dejlig koldt. Strain nu ned I tumblerglas med friske isterninger. Top-op med Prosecco. Pynt med æbletern.

INGREDIENSER

4cl. Hvid Havana rom

4cl. Limesaft

4cl. Jordbærsirup

8 frosne jordbær

3 isterninger

GLAS

Daiquiriglas med kort tykt sugerør

IS

Ingen

GARNISH

Limeskive

HOW-TO

Hæld alt op i blender. Blend, indtil isterningerne er opløst, og man kan hælde af blenderen. Pynt med limeskive

INGREDIENSER

6cl. Beefeater gin

3cl. Citronsaft

2cl.Sukkersirup

Pellegrino

GLAS

Højt drinksglas

IS

4 isterninger

GARNISH

Citronhjul og Maraschino kirsebær

HOW-TO

Hæld Gin, sirup og citronsaft i glas. Top op med isterninger og pellegrino. Rør rundt med barske, og pynt med citron og kirsebær.

INGREDIENSER

6cl. Buffalo Trace bourbon

2cl. Sukkersirup

2cl Citronsaft

2cl. Æggehvide

4-6 dråber Angostura bitters

GLAS

Tumblerglas

IS

3 isterninger

GARNISH

Angostura bitters (4-6 dråber)

HOW-TO

Hæld alle ingredienser i shaker uden is (undtagen angostura). Shake nu i 20-30sek. Put is I shaker, og shake igen, til det er koldt. Strain nu ned I tumblerglas med friske isterninger. Pynt med 4-6 dråber Angostura bitters.

INGREDIENSER

4cl. Vodka

4cl. Kailua

8cl Sødmælk

GLAS

Drinksglas

IS

2 isterninger

GARNISH

3 kaffebønner

HOW-TO

Put isterninger I glas, hæld Kailua i. Hæld vodka og mælk i shaker. Shake først uden is, og derefter med is. Strain langsomt ned i drinksglas, så det ligesom lægger sig ovenpå Kahluaen. Pynt med kaffebønner.